1400/6/17 چهارشنبه کلیه کلاس ها ترم آینده الکترونیکی است مدیر کل روابط عمومی  دانشگاه پیام نور گفت : کلیه فراینده های آموزشی  و برگزاری کلاس ها ی دانشگاه پیام نور در ترم آتی  به صورت الکترونیکی است.
به گزارش روابط عمومی ، امیر حسین  بهروز  افزود،  با توجه به پیگیرهای مکرر دانشجویان و نگرانی آنها برای بیماری کرونا ،  دانشگاه پیام نور به منظور حفظ سلامت  و آرامش روحی دانشچویان ترم آتی را   نیز بصورت کاملا الکترونیکی  برگزار می کند.
وی یاد آور شد: برگزاری الکترونیکی کلاس ها  و همچنین  کلیه فراینده های آموزشی،شامل دانشجویان این دانشگاه در تمامی مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا خواهد بود.
امیر حسین بهروز  با اشاره به زیر ساختهای غنی الکترونیکی در دانشگاه پیام نور گفت: با آغاز پاندمی کرونا دانشگاه پیام نور علیرغم اینکه  حجم بالایی از آزمون های خود را بصورت الکترونیکی برگزار می کرد، توانسته با تقویت زیر ساختها  علاوه بر برگزاری  الکترونیکی کلیه کلاسها ، تعداد 3 میلیون نفر  آزمون الکترونیکی را  با موفقیت برگزار کرده  و حتی به دیگر دانشگاهها  نیز در این زمینه کمک کند.