1400/2/17 جمعه بهره برداري از سالن اجتماعات دانشگاه پيام نور ممسني
سالن اجتماعات دانشگاه پيام نور مركز ممسني طي مراسمي با حضور مسوولين استاني در دهه مبارك فجر افتتاح و به بهبرداري رسيد.
به گزارش روابط عمومي دانشگاه پيام نور مركز ممسني، اين سالن عليرغم شرايط بد اقتصادي با پيگيري و تلاش دكتر رحماني رئيس دانشگاه پيام نور ممسني و در مراسمي با حضور دكتر احمدي زاده معاون سياسي،امنيتي و اجتماعي استانداري فارس ، رضايي مدير كل امور سياسي و انتحاباتي، فرماندار ممسني ، اعضاي شوراي اداري ، رئيس و كاركنان اين مركز دانشگاهي افتتاح و به بهره برداري رسيد.
رحماني رئيس دانشگاه پيام نور ممسني اظهار داشت :طي يكسال گذشته با توجه به بيماري كوئيد 19، دانشگاه پيام نور درتامين و توسعه فناوري هاي الكترونيكي اقدامات خوبي از جمله برگزاري كلاس هاي الكترونيكي و امتحانات در حجم بسيار بالا بدون هيچ گونه مشكلاتي جهت رفاه حال دانشجويان انجام داده است. وي در مورد سالن اجتماعات دانشگاه گفت : اين سالن در طبقه دوم ساختمان اداري با مساحت 320 متر زيزبنا با ظرفيت 270 نفر با اعتباري بالغ بر 550 ميليون اعتبار از محل توازن و اعتبارات داخلي دانشگاه به بهره برداري رسيد.