1400/2/17 جمعه نحوه برگزاري آزمون هاي پايان نيمسال دانشجويان پيام نور فارس

آزمون هاي پايان نيمسال دوم دانشجويان پيام نور شهرهاي فارس از 11 خردادماه 1400 به صورت الكترونيكي آغاز مي شود.
رئيس دانشگاه پيام نور استان فارس در نشست ستاد امتحانات اين دانشگاه كه به صورت ويدئوكنفرانس برگزار شد، اظهارداشت: با توجه به ادامه وضعيت شيوع كرونا و بنابر تصميم سازمان مركزي دانشگاه، آزمون هاي پايان نيمسال دانشگاه به صورت آنلاين و متمركز استاني از 11 خرداد تا 6 تيرماه در سامانه vc اين دانشگاه برگزار خواهد شد.
دكتر محمدحسن صيف با اشاره به اينكه در اين نيمسال براي همه دروس مي بايست آزمون برگزار شده و امكان تغيير شيوه ارزشيابي از آزمون به تكليف وجود ندارد، خاطر نشان كرد: خوشبختانه با ايجاد زيرساخت هاي مناسب آموزش الكترونيكي در دانشگاه پيام نور فارس، زمينه برگزاري مطلوب كلاسهاي آنلاين و برگزاري آزمون هاي الكترونيكي از دو سال گذشته به صورت استاندارد فراهم شده است.
اين استاد دانشگاه،افزود:سامانه آزمون دانشگاه پيام نور فارس،زمينه برگزاري آزمون استاندارد در محيطي به دور از استرس را براي 28 هزار دانشجوي اين استان فراهم ساخته است.
رئيس دبيرخانه منطقه 7 دانشگاه پيام نور كشور،ايجاد مخزن سئوالات هر درس به منظور اختصاصي سازي هر آزمون براي هر دانشجو و درعين حال امكان بازگشت به سئوالات و همچنين برگزاري آزمون هاي تستي وتشريحي را از جمله امكانات سامانه آزمون آنلاين دانشگاه ذكر كرد و خاطرنشان ساخت: در نيمسال جاري برگزاري آزمون هاي عمومي نيز به استان واگذار شده است.
دكتر صيف همچنين خاطرنشان كرد: با تلاش همكاران فني دانشگاه امكان شركت همزمان 7 هزار و500 نفر دانشجو در آزمون همزمان ايجاد شده است كه اين امر ركورد بالايي در آزمون هاي آنلاين در سطح دانشگاه هاي كشور محسوب مي شود.
گفتني است دانشگاه پيام نور فارس در دي ماه سال گذشته با برگزاري موفق 7هزار و 278 آزمون الكترونيكي در طول 25 روز، ركورد برگزاري آزمون هاي آنلاين در استان فارس را با شركت 238 هزارنفر/آزمون و ثبت 3 ميليون و 969 هزار و 627 پاسخ به سئوالات شكست.
در نشست ستاد امتحانات دانشگاه پيام نوراستان فارس علاوه برتاكيد بربرگزاري مطلوب آزمون ها و ايجاد شرايط مناسب براي دانشجويان، درخصوص مشكل تداخل آزمون برخي دانشجويان و سايرموارد مرتبط با آزمون ها بحث وتبادل نظر صورت گرفت.