آخرین خبر
1401/10/13 سه‌شنبه
بازديد مدير خدمات آموزشي استان فارس از روند چگونگي برگزاري آزمون هاي پايان ترم نيمسال اول 1401 دانشگاه پيام نور ممسني

.

مديرخدمات آموزشي، دانشگاه پيام نور استان فارس از روند چگونگي برگزاري آزمون هاي پاياني نيمسال اول دانشگاه پيام نور مركز ممسني صبح امروز بازديد كرد..
به گزارش روابط عمومي دانشگاه پيام نور مركز ممسني، دكترمحمد علي زارع مدير خدامت آموزشي استان فارس از مركز ممسني و روند برگزاري امتحانات پايان ترم نيم فصل اول سال ۱۴۰۱ بازديد كرد.
وي در اين بازديد پس از ديدار با دكتر ليلا جمشيدي سرپرست مركز ممسني با هيات همراه از حوزه امتحاني سالن ازمونهاي كتبي، سيستمي، قرنطينه بازديد و چگونگي كيفيت برگزاري آزمون در اين مركز را ارزيابي كرد.
همچنين در اين بازديد مراقبان جلسه امتحانات كتبي، سيستمي و كاربران قرنطينه مشكلات خود را با مدير آموزشي استان در ميان گذاشتند.